Založ si blog

Zaujímavá krajina

Čím viac sa blíži avizované referendum, tým viac sa rozdeľuje spoločnost. Mal som pocit, že väčšej časti populácie v tejto krajine to je jedno. No opak je pravdou. Verejnoprávny rozhlas kritizuje letáky, súkromné televízie odmietajú spotty aliancie za rodinu. O homosexuáloch čítam viac článkov ako zvyčajne. Sme to zvláštna krajina. Akoby sme zabudli na zdravý sediacky rozum. Rozum, ktorý generácie ukazoval veľmi jasne čo máme robiť a čomu sa treba vyhýbať. Skúsme premýšľať, bude nám lepšie a budeme normálny.

Tomu sa povie byť v balíku

27.03.2019

Stále počúvame o tom, že koho máme voliť, kto bude lepší, kto je transparentnejší. Tak som si to pozrel . Viac ako 2 milióny EUR sa minulo na to aby sme si pri cestách prečítali jednoduché myšlienky jednoduchých ľudí. Prečo nik nespravil gesto hodné človeka. Prečo z transparentného účtu nepodporili niekoho kto to potrebuje viac ako oni. Prečo egoisticky hľadeli len na [...]

Dnes ešte jeden

22.03.2019

Odkedy sme sa stali samostatným národom získali sme veľa ale aj stratili. Stratili sme sa vo svojich malichernostiach. Prečo? Pretože sme zabudli premýšľať. Zabudli sme sa pozerať dopredu, zabudli sme sa pozerať jedným smerom. Začali sme hľadieť do zrkadiel egoizmu kde vidíme len seba. A ako som na to prišiel. Jednoducho. Premýšľame keď demokraticky volíme? Myslím že nie [...]

Zvláštne

22.03.2019

Nevadí nám liberalizmus a tá čo nás chce viesť nás klame. Nevadí nám klamstvo a predsa si myslíme že progresívne klamstvo to vyrieši Nevadí nám pes v reštaurácii a hnus s celej Európy je v poriadku Nevadia nám kostoly ale vadia komentáre farárov Vadí nám rodina a podporujeme LGBT. Vadí nám klamstvo a volíme si toho koho nepoznáme. Vadí nám všetko a predsa sme [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 32628x
Priemerná čítanosť článkov: 2039x

Autor blogu

Kategórie